Tiden er kommet for at du skal leve ut din racing-drøm i denne spilleautomaten fra Microgaming! Dette er nemlig et spill utformet som et høyoktans billøp, hvor alt står på spill. Spilleautomaten tilbyr hele 243 ulike måter å vinne på over fem hjul (kilde: http://www.automatspill.org/), så du kommer til å få flere muligheter til å ta med deg litt penger hjem. Samtidig må vi innrømme at vi blir svært revet med av dette moderne spillet sine kule og fartsfylte animasjoner, som i tillegg har et svært kult bonusspillet som kalles Bonus Race. Krysser du mållinjen først i dette episke dragrace-spillet og så vil du gange innsatsen din 175 ganger!

 

Selvfølgelig finnes det også gratisspins, wild-symbol, og scatter-symbol. Så nå gjenstår det bare å starte motoren og forberede deg på den kuleste bilturen du noensinne har opplevd!

 

Turbodrevet bonus

Vi kan like gjerne ta for oss bonusfunksjonen med en gang. Dette spillet inneholder et veldig kult og fartsfylt bonusspill som gir spillerne muligheten til å ta del i et dragrace med noen fantastiske visuelle effekter. For å kunne kvalifisere til billøpet må du finne bonussymbolene som kan dukke opp på hjul nummer én og fem i det normale spillet, da vil du bli revet med videre til startstreken på en separat skjerm.

 

Alt du må gjøre, er å velge om du vil være på det blå eller røde laget. Etter du har valgt laget ditt vil de ulike bilene dukke opp på skjermen, og det rutete flagget vil falle. Dette betyr at billøpet starter, og du vil kjøre side om side med de andre bilene mot målstreken. Hvis din bil krysset mållinjen først, vil du hoppe opp til neste nivå og motta en ny multiplikator som vil gange den innsatsen du la inn i kvalifiseringsrunden, etter at billøpet er ferdig. Det finnes totalt fem billøp og flere ulike multiplikatorer å dra nytte av. Så sørg for å velge bil med omhu.

 

Passer som i hånd i hanske for bilentusiaster

Dette spillet vil definitivt passe godt til bil-entusiastene der ute. Den åpenbare grunnen til dette, er at spillet inneholder mange ulike kule biler, hvorav hver bil har forskjellige spesifikasjoner og er verdt ulik mengde penger. Den bilen som er minst verdt er en rosa liten bil, denne vil kun kunne tjene deg 600 mynter, gitt at du får fem slike symboler med maksimal innsats. Den neste bilen er en svart muskelbil og en gyllen muskelbil, disse kan maksimalt tjene deg 1200 mynter. De stiligste bilene er uten tvil den grå spesiallagde bilen, og den klassiske hot-roden. Om du finner fem av disse turboladede bilene vil du få 1500 mynter. Det er ingen overraskelse for oss at denne spilleautomaten er såpass populær å spille gratis!

 

Spillets mest verdifulle symbol er Racing for Pinks-ikonet. Dette ikonet vil ikke bare gi deg opptil 6000 mynter, men det fungerer også som spillets wild-symbol. Dette betyr at det vil erstatte alle andre symbolene i spillet, for utenom scatter-symbolet.

 

Det er mulig for nysgjerrige spillere å teste dette spillet uten å betale. For å aktivere denne spennende bonusen må du kun finne scatter-symbol, som kan dukke opp på hjul nummer én og fem. Dette gir deg opptil 30 gratisspins og legger til en multiplikator med en verdi opp til 5x.

 

Passer alle

Du trenger ikke å elske biler eller billøp for å spille dette spillet. Det er nokså brukervennlig, og alt du trenger å gjøre er å avgjøre hvor stor innsats du ønsker å legge på hver snurr. Dette gjør du enkelt ved å trykke på Bet-knappen, som ligger under hjulene i spillet. Her kan du trykke på et par ulike knapper for å forbedre spillets ytelse, bl.a. kan du velge hva slags valør dine mynter skal ha: 0.01, 0.02, 0.05, 0.10 eller 0,20.

 

Alt i alt er dette et brukervennlig og fartsfylt spill, som passer både bilentusiaster og de som bare ønsker å ha et morsomt spill å fordrive tiden med!