Det er mange av oss som drømmer om en ny bil på gårdsplassen eller i garasjen. Gjerne bør det også være en sportsbil.

For de som elsker motorsport som rally, bilcross og Formel 1 er det ekstra viktig å ha en flott bil selv, gjerne skal det også være en sportsbil som står i garasjen. Før man kjøper seg ny bil er det allikevel greit å tenke på hva man skal bruke bilen til og hvor høyt budsjett man har.

Forbundet med midtlivskrise

red-porscheDet å kjøpe seg en ny bil og da en sportsbil er ofte forbundet med at man har fått en midtlivskrise og at det er en form for å vise seg frem. Men, er dette en del av janteloven og at man faktisk ikke skal få lov til å unne seg noe man har drømt om? Når man går til innkjøp av drømmebilen gjør man dette fordi man har kommet til et punkt i livet hvor man har økonomi til å kjøpe seg noe ekstra til seg selv. Noen vinner også i lotterier, takket være skrapelodd eller andre spennende spill på nettet og bruker disse pengene på seg selv. Hos får du tilgang til mange spill som kan oppfylle din drøm. Hvorfor skal man tenke på hva andre mener om deg når du skal kjøpe ny bil? Ikke la andre stoppe deg fra å oppfylle en drøm du har gått med lenge.

Et statussymbol

Selvfølgelig er det å ha en stilig sportsbil for mange et statussymbol, men det mange ikke tenker over er at raske biler også kan være en lidenskap. Den lidenskapen kommer alltid til å være her, så lenge det finnes motorsport og filmer med raske biler.