norsk-flaggaNorge er et lite land med liten befolkning, det må vi innrømme. Men se på statistikken over hvor mye vi har vunnet i diverse konkurranser og mesterskap verden rundt! Det må da bevise at hvis vi ikke er født med ski på bena, så er vi i hvert fall født med et dobbelt så stort hjerte som gjennomsnittet der ute. Vi elsker å løpe, elsker å gå ut i marka, dra på oss skiene om vinteren og fotballskoene om sommeren. Kajakk, skiskyting, håndball, ishockey til og med (de seneste årene) – vis oss en sport og gi oss fem/seks år, så ser du oss blant verdenstoppen. Deilig å være norsk, når man tenker over det! Vi holder på med de mest varierte ting, og den medfødte konkurranseevnen hjelper oss mot toppen.

André Villa

Hørt om André Villa? Norsk motocrosskjører som er kun 34 år gammel, og som allerede regnes som en legende i sporten. En legende. Han har gjort det meste, og underholdt de fleste. Nå har Villa blitt pappa, også. Og som om ikke det var nok, har han reist rundt i Norge med sitt eget FMX-show, for han er en stor entertainer – uten tvil!

Med pengesekken fylt

Norske vinnere er overalt, det gjelder bare å lete litt. For ikke altfor lenge siden vant en 19-åring flere millioner kroner fra noen tippekuponger, bare gjennom grundig analyse, statistikk og litt hell. Oddsen på nettet er nemlig veldig god nå om dagen, ingen tippeboder kan måle seg på noen som helst måte. Registrer deg på Vinnarum for eksempel, de gir deg valget mellom flere pengespill, og med gode bonuser for norske spillere kan du begynne å tjene penger innen veldig kort tid.

Altfor mange til å nevne alle

Nordmenn har vært på toppen i mange år, det er ikke noen særlig ny trend at vi har en hånd med i de fleste idrettsgrener. Allerede i 1997 kunne den aller første norske fotballspilleren løfte Champions League-pokalen – Steinar Pedersen tok seieren fra Juventus sammen med Borussia Dortmund. Bjørn Dæhlie, ja, både Marilyn Monroe og Priscilla Presley har norske røtter! Nordmenn er vinnere, det ligger i genene.